Η εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Καλώς Ήρθατε στην ΑΤΤΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ Α.Ε.

Η Αττική Υφαντουργία Ταινιοπλεγμάτων Α.Ε. ιδρύθηκε από τον Σίμων Μόλχο το 1972, με σκοπό την παραγωγή ταινιών υφαντών και πλεκτών κάθε είδους, όπως ιμάντες για τσάντες, ιμάντες, αναρτήσεις, ελαστικά εσωρούχων και ταινίες κουρτινών. Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο Ν. Ηράκλειο και το 2008 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτήριο στο Βιομηχανικό Πάρκο Ανω Λιοσίων.

Σήμερα διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευή ταινιών ανάρτησης κουρτίνας αλλά και άλλων ταινιών. Παράλληλα έχει αναπτυχθεί και η εμπορική της δραστηριότητα με σημαντικές συνεργασίες διεθνών εταιρειών του κλάδου των αξεσουάρ κουρτίνας, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των προσφερόμενων ειδών στους πελάτης της.

Τα τελευταία χρόνια έχει συμπεριλάβει στη λίστα των προϊόντων της και τα υλικά ραφής συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο όλη την παλέτα αναγκών των πελατών της. Με τη συμμετοχή μας σε ελληνικές, αλλά και σε διεθνείς εκθέσεις, αναπτύξαμε τα δίκτυα πωλήσεων μας και στο εξωτερικό. Σήμερα εξάγουμε προϊόντα σε παραπάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της εταιρείας είναι η εξέλιξη των παραγόμενων προϊόντων, η ευελιξία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και η διαφοροποίηση στον κλάδο με ανταγωνιστικά κόστη. Με όλα τα παραπάνω διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να βρουν ολοκληρωμένες ιδέες και προϊόντα για την ανάρτηση και την διακόσμηση των κουρτινών στην εταιρεία μας.